Čudom preživeo: „Opel“ na krovu zbog bahatog pešaka

U saobraćajnom udesu koji se jutros dogodio oko 8,30 na Bulevaru 12. februar, muškarac u automobilu marke „Opel“, aleksinačkih registracija, zadobio je povrede, ali nije u životnoj opasnosti. Njegov „Opel“ se prevrnuo na krov, a očevici kažu da se saobraćajka zbila kao na filmu. I policajci su nezvanično „Građaninu“ potvrdili da je vozač povređen, ali da se ne može govoriti o životnoj ugroženosti. On je odvezen kolima Hitne pomoći da bi se detaljnije ispitale njegove povrede.

auto-na-krov-1
foto:gradjanin.rs

Paralelno s vozačem „Opela“ iz pravca Grčkog konzulata išao je taksi. Kod autobuske stanice prelazio je pešak van pešačkog prelaza i kako bi ga taksista izbegao, on je manevrisao prema „Opelu“ koji je takođe reagovao i u sekundi je bio na krovu. Stvarno je neverovatno kako se okrenuo na krov – kažu nam ljudi koji su se našli na prigradskoj autobuskoj stanici.

opel-saobracajka

Na ovom mestu česti su prelasci pešaka, uprkos čestim nesrećama i tome da je pešački prelaz od ovog mesta na manje od pedesetak metara.

opeel-saobracajka

Odmah je intervenisala Hitna medicinska pomoć i policija, a uviđaj je u toku.

M.S.

1 Comment

  1. Većina nas se ponaša kao krdo. I pešaci i vozači. u konkretnom slučaju kriv je pešak, koji je, verovatno, zbrisao bez griže savesti – dakle, običan krmak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *