Da li je saopštenje „Dveri“ nepristojno i vulgarno – prosudite sami?

Pokret „Dveri“ objavio je juče saopštenje povodom prvog sastanka opozicionih partija u parlamentu i van njega, a koje „vrvi“ od reči koje će malo koji mediji prihvatiti da objavi jer je na granici pristojnosti, bez podataka, a sličan vokabular se mogao čuti od pojedinih stranaka devedesetih godina prošloga veka. U njemu se saopštava da se „grupa propalih, potrošenih, nesposobnih i korumpiranih niških političara okuplja oko koalicije zvane „Mi bi smo ponovo da uzjašemo Nišlije, a čiji je radni naziv „opozicioni front!?!?“.

Da podsetimo, Pokret „Dveri“ je u niškoj opštini Medijana, koalicioni partner sa Srpskom naprednom strankom, odnosno participiraju u vlasti tako što imaju predsednicu komisije za socijalu.

dveri2

Pogledajte samo tu bezličnu gomilu, nafatiranih prevaranata i vašarskih šibicara! Saznali smo iz pouzdanih izvora, da su pre neki dan, Beogradski šefovi opomenuli svoje Niške poltrone i ulizice, da u Niškoj skupštini ne postoji opoziciono delovanje i vlada potpuno mrtvilo, pa sve veći broj Nišlija shvata da skupštinska opozicija ne postoji, već da tu sede (a poneki i spavaju) samo marionete koje glumataju opoziciju. I gde je pre neku godinu stao žuti i crveni kartel (DS, SPS, SDS, LDP, URS, Reformisti,..), nesmanjenom pljačkom i ponižavanjem, nastavio je nazadnjački SNS klan. Nišlije imaju jednu veliku nesreću u odnosu na ostale građane Srbije, koja se ogleda u činjenici, da nema grada koji iznedrio gore političare (i vlast i opoziciju) u poslednjih 25 godina, navodi se u ovom saopštenju.

Dveri Niša, ovim povodom poručuju niškom političkom otpadu: “ Vi ste zvezde Niške ološ elite, kojima je potamneo „sjaj“, zvezde od čijih su zraka građani Niša ostali poniženi i opljačkani! Uzalud se batrgate i glumatate, jer vas je narod Niša osetio po prepoznatljivom smradu, i smestiće vas na đubrište istorije. Dveri će povodom toga inicirati otvaranje Deponije propalih i korumpiranih Niških političara, u okviru koje će se nalaziti galerija najgorih, kao bi budući naraštaji, imali mogućnost da se upoznaju sa likom i delom poznatih Niških otpadnika. I ovom prilikom pozivamo Nišlije da se pridruže jedinoj istinskoj Niškoj i Srpskoj Opoziciji, Srpskom Pokretu Dveri! – zaključuje se u ovom saopštenju.

M.S.

3 Comments

  1. Прикладни епитети, дефектним облицима људске сорте. Хвала на томе. 🙂 Шта је лоше у „неприкладним“ вокубулару, у односу на чемер и јад, који Ниш поседује захваљујући дугогодишњем деловању описаној, на најадекватнији начин, гомили друштвених промашаја.

  2. Dveri,pogledajte sebe. Da li źelite učestvovati u rušenju ovih koji su sada na vlasti ,ovih koji su uništili Niš? Ne gledajte druge već izadjite sa pametnim predlozima,sa nekom jakom i složnom koalicijom ,koja može zavrediti poverenje gradjana

  3. Prosto ne mogu da verujem da iza ovih tekstova može da stoji neka ozbiljna politička organizacija. Ovakvi komentari su odraz primitivizma, neznanja, nevaspitanosti, bahatosti i elementarne nekulture. Da li su Nišu potrebni takvi kadrovi? Sigurno ne pa makar se oni krili iza bilo koje političke opcije. Niš mogu da povedu u bolje sutra samo stručni, pametni, tolerantni i pošteni ljudi a ne primitivci i neznalice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *