Davorinove „Senke Niša“ objavljene u „DIY Photography“ – sledeći serijal za mesec dana, ali sa slikama i Niške Banje

Svetski foto portal „DIY Photography“ napravio je priču o „Senkama starog Niša“, autora Davorina Dinića čime je najveći grad na jugu Srbije promovisan na najidelaniji način.

slika-davorin1

Davorin-DinicStari Niš je otišao „u svet“ zbog čega sam presrećan jer duh i lepota našeg grada zaslužuju da ih čitav svet prepozna. Ušao sam u proces rada drugog serijala, i očekuje se najviše za mesec dana. To će biti sličan serijal fotki kao i prvi s tim što će sada u taj kolaž biti svrstana i Niška Banja. Stavrno sam malo bio začuđen kada su me iz „DIY Photography“ kontaktirali i postavili pitanja. Mogu reći da je ubrzo izašla i reportaža o „Senkama starog Niša“. Odgovorio sam i jednom sličnom časopisu iz Portugalije, ali o tome ćemo kada bude objavljeno – priča Davorin Dinić, glumac Lutkarskog pozorišta u Nišu.

Kada je Davorin krenuo da „stapa“ fotografijame nekadašnjeg i današnjeg Niša u foto album „Senke starog Niša“, sigurno nije ni slutio da će njegovi umetnički kolaži grada doneti takav uspeh. Promocija u ovom foto portalu daje posebnu težinu samom Davorinovom projektu. Njegove montaže starog i novog Niša su u gradu, ali i Srbiji izazvale ogromnu pažnju, ali je tu uračunat i „sentiment“ dok kod uredništva iz portala „DIY Photography“ toga nema. Objavljuju samo što vredi!

M.Smiljković

3 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *