Debata o pasivnom ponašanju novinara

Udruženi pokret slobodnih stanara organizuje debatu povodom objavljivanja zbornika pod nazivom Pasivni aktivizam novinara: Istraživanje aktivističkih kapaciteta medijskih radnika. U zborniku su predstavljeni rezultati istraživanja kojim je rukovodio Srećko Mihailović.

slobodna ilustracija

Debata se održava 25. januar 2018. godine u: 17,00 časova, a mesto gde će se odvijati diskusija je Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju (Pariske komune bb, Niš).

U debati će učestvovati članovi istraživačkog tima: Srećko Mihailović (Centar za razvoj sindikalizma, Beograd) rukovo-dilac istraživanja, Đorđe Vlajić (dopisnik Bi-Bi-Sija iz Beograda), dr Miroslav Ružica (predavao je na Beogradskom, Ljubljanskom i više američkih univerziteta. Na univerzitetu u Indijanapolisu je bio van-redni profesor socijalne politike), Tanja Jakobi (analitičarka Centra za istraživanje javnih politika, Beo-grad), Zorica Miladinović (dopisnica Danasa iz Niša) i dr Đokica Jovanović (redovni profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu i član Upravnog odbora UPSS-a, Niš).

Rad Udruženog pokreta slobodnih stanara, Niš (UPSS) podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji“.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *