Deca i roditelji u „Pčelici“ zajedno pripremaju Uskršnju čaroliju (foto)

Praznična čarolija, uskršnje radosti i dečji osmesi u vrtićima predškolske ustanove Pčelica od prošle nedelje najavljuju najradosniji hrišćanski praznik Uskrs. Sreća mališana, osmesi i radost na licima malih i velikih pčelica, vredne ručice i kreativni roditelji i vaspitači je slika vrtića ovih dana, a tako će biti i ove nedelje.

Ovo je najavila Svetlana Mitić, direktorka ustanove Pčelica.

U svim vrtićima organizovane su uskršnje radionice sa roditeljima na kojima sa maštovitim malim pčelicama boje jaja i pripremaju prazničnu dekoraciju za obogaćivanje prostora u kojem borave deca, a rezultat rada vrednih i kreativnih mališana biće predstavljen na uskršnjim izložbama u vrtićima“, kaže direktorka Mitić.

Centralna uskršnja izložba dečjih radova biće organizovana u vrtiću Cvrčak u sredu, 4. aprila u 10 sati.

U sklopu uskršnje čarolije koju organizuje predškolska ustanova Pčelica, 5.aprila u četvrtak u sali Simfonijskog orkestra u 19 časova počeće svečani uskršnji koncert hora Zlatne pčelice pod dirigentskom palicom Ivane Đurđanović Filipović, gost koncerta biće glumac Stefan Mladenović, a članove hora pratiće na klaviru profesor Miloš Gavrilović. Voditelj svečanog uskršnjeg koncerta biće Aleksandra Pavlović, glumica niškog Pozorišta lutaka“, ističe Mitićeva i poziva javnost da posete izložbu i koncert i uživaju u dečjem doživljaju Uskrsa.

gradjanin.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *