Demokratska stranka poziva opozicione stranke da se ujedine

Gradski odbor Demokratske stranke, pozvao ostale opozicione stranke da se pridruže naporima Demokratske stranke u Nišu da zaustavi dalje propadanje grada i ponižavanje građanki i građana Nisa, da pristupe opozicionom bloku čije formiranje je Demokratska stranka pokrenula.

foto DS Nis
Demokratska stranka

Večeras će se pred članove gradskog odbora DS u Nišu naći predlog Zajedničke deklaracije o saradnji opozicionih stranaka u Nisu sa ciljem zaustavljanja daljeg urušavanja institucija grada i zaustavljanja daljeg ponižavanja stanovnika Niša, saopšteno je juče iz ove partije.

Demokratska stranka, kao i uvek kada je bilo teško, spremna je da preuzme odgovornost, spremna je da okupi sve slobodno misleće i sposobne ljude koji žele da svoje znanje i iskustvo stave u funkciju unapredjenja kvaliteta života u našem gradu i stoga poziva sve političke stranke, sindikate, nevladine organizacije da potpišu Zajedničku deklaraciju o saradnji i da zajedno pokrenemo promene koje su neophodne kako bi život u Nišu bio bolji i kako bi zaustavili dalje propadanje – izjavio je Miodrag Stanković, prvi čovek niških demokrata.

U Demokratskoj stranci kažu da potpisivanje Zajedničke deklaracije o saradnji nije formiranje koalicije, već je cilj pre svega okupljanje oko zajedničkih prioriteta i programa, kao i zaustavljanje daljeg propadanja grada.

Gradjanin.rs

3 Comments

  1. Da se ujedinimo oko vas?Nikada više.Vi i ne treba da postojite, zbog vas i ovakvih kadrova koje promovišete smo i došli do Vučića i SNS koji nas jašu.Uvek protiv SNS, nikada više za DS!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *