Deset migranata bez svesti sa penom na ustima prevezeno u niški Klinički centar

Hitna medicinska pomoć u Nišu prevezla je danas popodne 10 migranata bez svesti iz jednog putničkog automobila koji je nađen u okolini Niša u Klinički centar u ovom gradu. Za sada nije poznato da li su u životnoj opasnosti. Migranti su bili u gepeku automobila koji je pronađen pored kasarne na Čamurlijskom putu.

foto: MUP

Svi su bez svesti i imaju penu na ustima. Sumnja se na trovanje, ali da li je to zbog izduvnih gasova, ili je neki drugi uzrok, saznaće se posle ispitivanja. Nije bilo udesa – rekla nam je šefica u Hitnoj medicinskoj pomoći.

Ova služba intervenisala je sa četiri vozila.

Ne mogu ni da vam kažem da li ima maloletnih osoba sem da su svi bili u putničkom automobilu. Ekipe se još nisu vratile s terena tako da ćemo kasnije imati detaljniju informaciju – saopštili su nam u Hitnoj pomoći.


Najnovija vest: Prema nezvaničnim informacija, od desetoro migranata, šestoro je bilo u polusvesnom stanju dok su ostali bili bez svesti.

Bila su tri automobila koja su iz Vranja išla ka Nišu. Ovaj jedan auto gde su pronađeni miggranti nije smeo da pređe naplatnu rampu „Nais“ tako da je skrenuo na Čamurlijski put. Vozač iz automobila je pobegao i ostavio u gepeku deset migranata. Svi su van životne opasnosti, nezvanično saznaje „Građanin“.


M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *