Desetine mladih završilo noćas u hitnoj pomoći

DSC_9716
FOTO: Vanja Keser

Slomljeni izlozi, obijene trafike, eksplozija na Sinđelićevom trgu, destine teško alkoholisanih srednjoškolaca, tuče u kafićima, izbodeni tinejdžeri – epilog je proslave „pravoslavne“ Nove godine u Nišu.

Naši izvori u policiji i hitnoj pomoći potvrđuju da su vinovnici incidenata uglavnom maloletne osobe.

Kako gradjanin.rs nezvanično saznaje, najteži incident dogodio se na bulevaru Cara Konstantina, gde je u tuči u kojoj su se koristili i noževi, učestvovalo nekoliko osamnaestogodišnjaka. Četvorica su prebačena u nišku hitnu pomoć.

Agencija Beta izvestila je kasnije jutros da je muškarac napao nožem četvoricu mladića i povredio ih nožem.

Povređeni mladići zbrinuti su u hitnoj pomoći, odnosno transportovani do hirurške klinike i kako saznajemo, nisu u životnoj opasnosti i pored činjenice da su dežurni lekari intervenisali zbog ubodnih rana u predelu stomaka, leđa i grudnog koša.

Zbog teške alkoholisanosti, hitna pomoć je intervenisala na nekoliko kućnih proslava, a desetak ljudi dovedeno je na detoksikaciju. Neki od pacijenata su bili toliko mladi da su zbrinjavani na dečjoj klinici!

Niška televizija izvestila je jutros o eksploziji koja se noćas dogodila u lokalu na Sinđelićevom trgu, ne navodeći detalje o incidentu.

Naši reporteri, ali i građani, prijavljivali su nam tokom noći i tuče na nišavskom keju, zatim kod tvrđavskog mosta, ispred Pravnog fakulteta, kao i nekoliko incidenata na Paliluli. Dve najmasovnije manifestacije, u Parku Svetog Save i u tvrđavi prošle su bez većih incidenata.

[USKORO OPŠIRNIJE]

Pogledajte foto-galeriju Druga strana dočeka na našoj fejsbuk stranici.

Ukoliko imate dodatne informacije ili fotografije noćašnjih dešavanja, možete ih poslati na info@gradjanin.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *