Devojka pobegla sa mesta gde je izazvala saobraćajnu nezgodu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 13 sati u ulici 7. juli u Nišu, lakše je povređena žena koja je upravljala skuterom.

devojka-pobegla

Prema rečima očevidaca, mlađa ženska osoba koja je upravljaljala automobilom marke “Ford ka”, niških registarskih oznaka, prilikom skretanja u desno, ka parkingu hotela Park, nije dala svetlosnu signalizaciju i nije obratila pažnju na ženu koja se u tom trenutku nalazila na motociklu iza njenog vozila i na taj način joj presekla pravac kretanja.

Nesrećna žena je u tom trenutku pala sa svog motocikla na kolovoz, zadobila lakše telesne povrede i nešto kasnije vozilom Hitne pomoći prevezena u niški Urgentni centar.

Očevice je iznenadilo bahato ponašanje devojke koja je bila za volanom automobila. Ona je nakon ove nezgode uputila par pogrdnih psovki povređenoj ženi, potom ostavila svoj auto na parkingu hotela i pobegla sa mesta gde je izazvala nezgodu.

Policija je obavila uviđaj, a dežurno tužilaštvo će pokrenuti odgovarajuću prijavu protiv nesavesne devojke i njenog neodgovornog ponašanja u saobraćaju.

Izvor: Banker radio

3 Comments

  1. Da je devojka na skuteru drzala propisno odstojanje od vozila iza kojeg se nalazila ovo se ne bi dogodilo. Prvo sto naucis pri polaganju vozackog ispita je prilagoditi brzinu uslovima saobracaja i puta na kome se nalazi. Bahatost vozaca skutera je uzasna,ne postuju nikog u saobracaju,ne propustaju pesake,prestizu vozila ispred i sa leve i desne strana,a onda im je kriv neko drugi. po pravili uvek je kriv onaj koji odpozadi udari u nekog ili napravi neki ovakav preksaj. sta je trebala devojka koja je vozila kola da uradi,da stavi na krovu megafon i prica da ce da skrene desno? Puste zenu na miru,a damu sa skutera na ponovno polaganje ispita,ako ga slucajno i ima.

  2. Bicikli i skuteri se toliko bahato ponasaju u saobracaju pa su vozaci automobila krivi za nezgode.Osvrnite se malo oko sebe pa pogledajte kako se voze skuteri pogotovo ovo od 50 kubika pa vidite ko je u pravu.Ovo pisem kao vozac svih prevoznih sredstava i meni je muka od takvog ponasanja pojedinaca.Par puta bio sam svedok nesreca izazvanih od nepoznavanja propisa biciklista i motorista

  3. Skretala je desno na parking (znači išla od mosta), kada je bezobzirno isekla ženu na motoru, koja je preticala sa desne strane?! AKO je tako kako ste naveli, onda da se piše kazna gospođi(ci) na skuteru, jer ne zna propise.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *