Dijalog s publikom đakona i reditelja Nenada Ilića

Đakon SPC, pisac, reditelj, pravoslavni publicista, Nenad Ilić održaće dijalog sa publikom na temu „Mi i sistem“. Manifestacija se održava u 19,00 sati sutra (23.5) u Niškom kulturnom centru koji je suorganizator sa Niškim kulturnim klubom.

Promotivni plakat

Ilić se školovao u Beogradu na Arhitektonskom, Filološkom, Teološkom i Fakultetu dramskih umetnosti. Tokom 80-ih godina prošlog veka godine bavio se pozorišnom režijom radio kao pedagog na FDU, urednik i umetnički direktor u beogradskim pozorištima i više alternativnih pozorišnih grupa.

Tokom 90-ih godina, bavio se režijom i pisanjem za TV, scenarijima i režijom scenskih događaja na velikim scenama i na otvorenom, kreiranjem multimedijalnih dela, kao i uredničkim radom (časopis ISKON). Rukopoložen u čin đakona 1996. godine.

Posle 2000 – bavi se misijom u medijima, uredničkim, marketinškim i promotivnim aktivnostima, pisanjem i režijom TV i filmskih radova, pravljenjem edukativnih multimedijalnih sadržaja.

Radio na projektima i vodio radionice pri Pravoslavnom Pastirskom savetodavnom centru SPC u Beogradu u vreme njegovog osnivanja.

Dugogodišnji član Odbora za versku nastavu Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke. Predavač sa velikim brojem predavanja na duhovne i sociološke teme, voditelj radionica, učesnik u mnogobrojnim tribinama i razgovorima pred publikom, na TV i radiju.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *