Published On: petak, 21. avgusta 2015.

Domišljat protest: Šetali pešačkim prelazom par minuta i zaustavili saobraćaj

Stanovnici Gornje Vrežine i naselja Broj 6 u Nišu jutros su protestvovali na do sada, neviđen način u gradu. Njih oko stotinak protestovali su na pešačkom prelazu na Bulevaru Cara Konstantina, ali tako što su neprestano u trajanju od nekoliko minuta išli od kraja jednog trotoara do drugog i obrnuto, pa je i saobraćaj na nekoliko minuta bio zaustavljen. Neko se zaustavljao na pešačkom ostrvu neko nije… Protestvovao je na pešačkom prelazu, ko je kako hteo.

vrežinci-3

Ovaj protest nisu morali da prijavljuju nadležnim organima, jer kako reče jedan iz ove grupe ljudi, „valjda niko ne mora da prijavljuje da će preći preko pešačkog prelaza, a kako on to radi je potpuno idividualna stvar“.

vrežinci-2

-Mi želimo da skrenemo pažnju na to da želimo novi most na starom koritu Nišave odnosno Kutinskoj reci jer je postojeći blokiran jer je ruiniran. Može i da se obnovi, ne pravimo pitanje, samo da možemo da pređemo preko reke do svojih njiva i u drugi deo grada-rekao nam je jedan od meštana.

M.S.
Foto: D.P. Pop

Displaying 3 Comments
Have Your Say
 1. Sasa kaže:

  Jadni mi ni protest ko ljudi ne smijemo odrzati!!!

 2. Радован ЧЕТВРТИ kaže:

  Свака част за досетљивост. И подршка наравно!

 3. CVETKO prvi kaže:

  Pravi Srbi su zakon !!!!
  Pametni , domišljati,lucidni , lepi , etc etc…….

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>