Dr Jonić poklek’o pred roditeljima – vaspitačica se vraća u vrtić „Plavi čuperak“

Dr Zoran Jonić poklek’o je pred zahtevima roditelja tako da je za sada na staro radno mesto vratio vaspitačicu Mariju Lakićević iz vrtića „Plavi čuperak“. Građanin.rs je došao do rešenja u kome on kaže da će pozitivno rešiti zahtev roditelja i da će im izaći u susret.

doktor-zoran-jonic1
Rešenje za vraćanje vaspitačice i na slici dr Zoran Jonić

Roditelji nekoliko vrtića koja funkcionišu u okviru „Pčelice“ su organizovali proteste i sastanke u kojima se tražilo da se 60 vaspitačica koje su raspoređene u druge vrtiće, vrate jer su se deca navikla na njih. Dr Jonić je ranije rekao da je njegova odluka konačna i da je neće menjati, ali očigledno je u međuvremenu došlo do novih okolnosti kada su roditelji dece iz vrtića ostali na svom stavu da vaspitačice ostanu na starim radnim mestima.

protest-roditelji-Pčelica
protest roditelja dece iz „Pčelice“

Mi smo zadovoljni što nam je vaspitačicu Lakićević vratio, a verujem da je tako najbolje za decu. Zbog dece smo i krenuli u taj protest jer bi ponovna adaptacija mališana na nove vaspitačice bila loša odluka-kaže Goran Mitić jedan od roditelja.

Dr Jonić nije novokomponovani doktor nauka

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa dr Jonićem preko mobilnog telefona, ali se on nije javljao. Zvali smo Dečiju ustanovu „Pčelica“ gde su nam rekli da je izašao. „Zagolicala“ nas je titula „dr“ ispred njegovog imena i upitali smo kada je doktorirao pa nam je rečeno:

Ako mislite da je jedan od novokomponovanih doktora nauka, varate se – rečeno nam je u „Pčelici“.

Jonić je inače završio Fakultet fizičke kulture. Bio je član G17 plus i Ujedinjenih regiona Srbije, a potom je kao i mnogi direktori u staroj vlasti prešao u Srpsku naprednu stranku.

M.S.

4 Comments

  1. I neka mi samo neko kaze kakve veze ima Fakultet fizičke kulture sa vrticima i decom,a kakve sa ovim Jonicem,kakve sa G17 plus,pa kakve veze bilo koji vrtic ima sa Ujedinjenim regionima Srbije,ili sa „golubima preletacima“, sa Srpskom naprednom strankom.Zavrsio Fakultet fizicke kulture i eto ga,postao direktor vrtica!Pa,on nema veze sa decom,niti se razume u njih.Njega ni rodjena deca ne vidjaju,a on odlucuje tamo o necijoj deci i vaspitacicama.U svakoj pametnoj zemlji deca su blago,a kod nas dodje sloser i on kroji sudbinu vaspitacicama i decici. Dodje mu na isto kao sa onim Perisicem sto bese gradonacelnik.Umesto da bude kardiolog i da operise on je sedeo u gradonacelnickoj fotelji,mudrovao i trosio pare na Konstantina i gluposti. A toliko gladnih ima!Doduse, nije poznato ni kog’ je kalibra spomenuti kardio-hirurg bio!Vazno da je on bio zadovoljan i primao „dobru“ platicu.Te i ovaj Dr. za Fizicku kulturu…Zna mi on sta su mala deca i njihova psiha!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *