Dr Stanojković za „Građanin“: Formiraću povereništvo SNS u Nišu – imena članova povereništva još nepoznata

Doktor Milan Stanojković kome je šef stranke Aleksandar Vučić potpisao imenovanje, rekao je za „Građanin“ da će sutra, u ponedeljak, stupiti na dužnost koordinatora Srpske napredne stranke u Nišu. On je naveo da će uskoro formirati povereništvo partije u gradu, ali nije mogao da precizira koji će ljudi biti izabrani za taj posao. Stanojković kaže da će povereni mu posao raditi najbolje što ume kao i „da ga posle svega čekaju teški zadaci u stranci“. Stanojković je neuropsijatar u Specijalnmoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici. Njegov zadatak će biti da izabere stotinak svojih saradnika koji će biti odabrani za prva mesta mesnih odbora, ali neće biti kao do sada opštinskih odbora.

Na pitanje „Građanina“ da li je poznato koji će članovi biti u povereništvu, Stanojković navodi da će to biti zapravo Gradski odbor stranke.

dok Milan Stan
Doktor Milan Stanojković, koordinator SNS u Nišu

-Povereništvo se organizuje „od nule“. Potpuno je to novi početak i na raspolaganju će biti svi članovi. Da li će to biti članovi koji su bili u ranijem sazivu Gradskog odbora, ili novi, u ovom trenutku to ne mogu da kažem. Moramo da napravimo novo jedinstvo u stranci, i možda se neko naljuti, i moguće su greške, ali sve se sada lakše da ispraviti, saopštio je Stanojković za naš info-portal. On kaže da će do stranačkih izbora biti prvi čovek SNS u gradu i da mu je čast što mu je Vučić, a i vrh stranke, poverio ovaj zadatak.

-Rešenje sam dobio preksinoć, dežurao sam u bolnici 24 sata i od sutra stupan na novu dužnost u stranci. Svima je potpuno jasno da u Nišu postoje članovi SNS-a, ali ne i organi stranke. To je posledica nekih okolnosti koje su dovele do raspuštanja gradskog i opštinskih odbora. Moj je zadatak da omogućim formiranje povereništva Gradskog odbora SNS. To je moja uloga u ovom trenutku i to će polako voditi ka organizovanju unutarstranačkih izbora. U ovom trenutku niko ne može da kaže kada će se oni raspisati. Da li će se oni zbiti uskoro ili ne, ne znam, ja ću se ponašati kao rukovodilac Srpske napredne stranke koja od mene to traži, a i taj posao ću raditi najbolje što umem. Iskustva u organizaciji imam-navodi Stanojković.

M.Smiljković

8 Comments

  1. -„Povereništvo se organizuje „od nule“ , kaže Stanojković , ONDA neka vrati sve ove , počev od Perišića, Slavkovića , Guske, Džunića, „strujaša“ … doduše imaće mnogo „nula“ !

    1. Ma kaze ja lepo Perisic je dusica u poredjenju sa ovim Milanom.Vratite Perisica na celo stanke.

    2. Au sve gore do goreg. Ovde ce biti raspad sns. Tako je kad se umesaju dodjosi sa strane i ovi takozvane Nislije doseljenici.

    1. Ovaj nije Perisicu ni crno ispod noktiju.Nismo postovali Perisica ljudinu eto nam sada ovaj smesni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *