Drama: Pacijent nožem napao medicinsku sestru pa pružao otpor policiji (VIDEO)

Prava drama se danas oko 19 sati odvijala u Nišu kada je pacijent u sanitetskom vozilu napao nožem sestru, ali je vozač brzo reagovao tako da je tragedija sprečena.

Da nema povređenih u ovom incidentu potvrđuju nam i u Hitnoj pomoći. Osoba od 50 – tak godina je pružala otpor i kada je policija stigla tako da je jedan policajac morao da ga obori na kolena da bi ga uveo u policijsko vozilo. To se na snimku i vidi, mada nejasno zbog odsjaja farova sanitetskog vozila.

Ovo se dogodilo na uglu Šumatovačke i Ulice Anete Andrejević, a pacijent je bio očigledno pod jakim dejstvom alkohola. U Policiji nam je rečeno da je odvezen na Kliniku za mentalno zdravlje, a protiv njega će verovatno biti podneta krivična prijava. Na licu mesta su došla tri vozila Hitne pomoći, a poslednje koje se na snimku vidi, stiglo je na kraju pregovora i nemile scene.

Ne, srećom nema povređenih u tom incidentu. Ekipa je još na terenu tako da kada dođu, znaćemo više – rekla nam je doktorka iz Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznajemo pacijent je preuzet negde kod Autobuske stanice i u vožnji nije davao znake agresivnosti, ali je odhjednom izvadio sečivo i krenuo da preti medicinskoj sestri. U tom trenutku je vozač, kako su nam rekli na licu mesta, reagovao i sprečio najgore.

tekst i video: M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *