Državni službenici danas odmaraju, a privatnici rade

Državni službenici danas na Dan državnosti odmaraju dok su skoro sve privatne prodavnice u Nišu otvorene. Oko niških pijaca i u centru grada privatne trgovine su otvorene.

Niš
arhivska fotografija gradjanin.rs

Tek po neka je zatvorena dok će neke raditi po uobičajnom vremenu, a neke do 17 časova. Trafike, dragstori, apoteke, prodavnice poljoprivrednog materijala, mesare, kafane i drugo, u privatnom vlasništvu, od jutros rade punom parom. Gradska uprava i javne ustanove od sutra ili preksutra. U Nišu dežura „Ćele kula“ i „Higija“ u centru grada kao i Dom Zdravlja i Hitna medicinska pomoć.

gradjanin.rs

4 Comments

  1. Valjda je normalno da rade prodavnice, kad gradjani imaju najvise vremena za trgovinu.U ostalom radi i Merkator i Forum svakim danom pa i nedeljom od 10-22h. Ljudima se ipak ne moze ugoditi.

  2. Tako se postuje od strane privatnika drzava u kojoj se radi i ostvaruje profit. Pitam se da li su radnici dobili povisicu zbog rada za vreme praznika. To bi svakako neke inspekcije trebalo da provere. Srecom ima i onih koji postuju i zbog njih koji znaju gde zive i cije praznike postuju sa rizikom da izgube profit od nelojalne konkurencije koja radi trba pokaznjavati sve koji ne ynaju gde zive.

    1. Gordana a posle isti ti drzavnici namecu poreze istim tim privatnicima a posle kazu sto ste praznovali nemoj da pricamo o tome.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *