DS: Podizali smo kredite za projekte, a ne za plate i honorare funkcionera

Demokratska stranka, kao ni građanke i građani Niša zaista ne vide da su prioriteti SNS, infrastrukturni projekti, dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mesta. U vreme vlasti SNS nijedan značajan infrastrukturni projekat nije realiozovan, nijedan investitor nije došao, nema otvorenih novih radnih mesta, ako ne računamo radna mesta na kome su zapošljeni članovi SNS u javnom sektoru, saopštava danas Demokratska stranka.

ds

– Krediti koji su uzimani u vreme kada je DS sa svojim koalicionim partnerima upravljala gradom su uzimani upravo za infrastrukturne projekte a krediti koje uzima grad Niš u vreme vlasti SNS su izgleda namenjeni isplatama zarada i honorara funkcionera i prekobrojno zaposlenih stranačkih aktivista SNS. U izveštaju DRI se jasno vidi „sposobnost“ u trošenju novca građana Niša. Demokratska stranka, dok je upravljala gradom nikada nije imala problem sa kvorumom u skupštini grada, niti se ograđivala od stavova izrečenih za skupštinskom govornicom od strane članova njene odborničke grupe u Skupštini grada – saopštila je DS Niš.

Program DS je javno dostupan

– Program DS na republičkom nivou je pradstavljen i javno dostupan za razliku od programa SNS, a Program razvoja grada Niša koji će DS realizovati nakon izbora će vrlo brzo biti predstavljen građanima Niša. Program razvoja grada Niša koji je usvojen od strane Skupštine grada Niša 2014. godine, i koji je predložila SNS je pretvoren u „program nazadovanja grada“, jer program koji predviđa 285(?!) projekata u jednoj godini, nije čak ni „spisak lepih želja“ a kamoli ozbiljan program, saopštava DS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *