DSS: Tražimo referendum da se Srbija izjasni – EU ili ne?

Na sednici glavnog odbora Demokratske stranke Srbije, održanog u Nišu, od premijera Aleksandra Vučića zatraženo je da raspiše referendum o ulasku u Evropsku uniju. U DSS-u kažu da bi on najkasnije trebalo da bude održan do ili na sam dan parlamentarnih izbora, a ukoliko do Mitrovdana referndum ne bude raspisan, DSS će organizovati prikupljanje potpisa građana za njegovo održavanje.

DSS1

Do Mitrovdana, odnosno osmog novembra Demokratska stranka Srbije očekuje da premijer Aleksandar Vučić raspiše referendum o ulasku u Evropsku uniju. O tome da li su građani za ulazak u uniju ili protiv njega bi se najkasnije moralo odlučivati na sam dan parlamentarnih izbora koji je I dalje nepoznanica, ocenjuje predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić.
Na sednici Glavnog odbora DSS-a, održanoj u Nišu, usvojen je program socijalne jednakosti I jačanja srpskog društva.
Nekoliko je razloga da se sednica Glavnog odbora održi baš u Nišu, rekla je predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić. Time ostaju dosledni svom zalaganju za debeogradizaciju države ali I ukazuju poverenje niškom odboru stranke koji, prema njenim rečima, jako lepo radi.

autor: NTV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *