Dveri gradskoj vlasti: Pustite vodu u javnim česmama

Bilo je dovoljno samo par leta nakon pompezne, a prazne proslave Milanskog edikta da 17 novoizgrađenih gradskih česama presuši. Da li je u pitanju dug Grada prema lokalnom JKP “Naisus“, da li su možda odgovorni neki “moćni ljudi“ koje sa toliko skrušenosti često spominje direktor pomenutog JKP ili su ipak neki patuljci prokopali tunele i skrenuli cevi za vodu – to nas, kao i sve ostale građane Niša ne zanima i ne treba da zanima.

Presushilo

Gradska vlast koja ne može da obezbedi ni vodu za gradske česme u doba letnjih vrućina i koja zna samo da se bavi unutarstranačkim sukobima i daje prazna obećanja ne zaslužuje da bude ni gradska, ni vlast!
Dveri zahtevaju da lokalni vlastodršci pod hitno obezbede osnovne uslove za funkcionisanje jedne civilizovane urbane sredine ili da raspuste lokalnu skupštinu i raspišu izbore.

Isuviše je nagomilanih komunalnih problema, a sve što čujemo jeste ono na šta smo već svi oguglali – najave i prazna obećanja. Odnošenje i deponovanje otpada je u rasulu, Toplana stornira zakon onemogućavajući svojim korisnicima pravo slobodnog izbora, istorijski tender za izbor javnih prevoznika…

Pa pustite ljudima ovog leta makar vodu sa javnih česama ili će ista vrlo brzo morati da vas odnese u zaborav.

Poverenik za odnose sa javnošću
Vladimir Videnović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *