Dveri o vakcinaciji: Sve ste nam uništili – decu vam ne damo

Dveri se apsolutno protive totalitarnom Zakonu o obaveznoj vakcinaciji dece bez pitanja roditelja, koji je usvojen u Skupštini Srbije. Dveri su za vakcinaciju dece protiv zaraznih bolesti, ali to niko ne sme činiti bez saglasnosti roditelja, a posebno je neprihvativo da se kažnjavaju roditelji koji ne žele da im deca budu vakcinisana.

obavezna-vakcinacija-deceSve su nam uništili – porodicu i decu ne damo. Poručujemo vladajućem režimu da nam ne diraju decu jer ćemo ih braniti fizičkom silom ako treba.

Ključni problem nije u obaveznoj vakcinaciji već u ispravnosti vakcina. Dveri se zalažu za domaće vakcine i pitaju ko je uništio domaću proizvodnju vakcina? Takođe se zalažemo za referentnu Nacionalnu laboratoriju za kontrolu ispravnosti stranih uvoznih vakcina. Mi prosto sumnjamo u ispravnost stranih vakcina i ne verujemo laboratorijama iz Brisela i EU.

Smatramo da ne bi bilo protivljenja obaveznoj vakcinaciji u našoj javnosti da postoje domaće vakcine i kontrola stranih vakcina. Ako toga nema i dok toga nema sve sumnje javnosti su opravdane.

Info služba Pokreta Dveri

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *