Džuniću pozlilo – prebačen na Kardiovaskularnu kliniku

Advokatu Bobanu Džuniću koji je uhapšen u akciji „Signal“ pozlilo je posle saslušanja tako da je prebačen na Kardiovaskularnu kliniku, prenosi dnevnik „Večernje novosti“. On je prekjuče uhapšen zbog krivičnog dela zloupotrebe položaja.

Boban Džunić dok je bio na mestu predsednika opštine foto: D.V.

Džunić se tereti da je pre četiri godine, kada je bio predsednik Skupštine opštine Palilula, u projektu prekogranične saradnje naručivao promotivni materijal koji je plaćen 2,9 miliona dinara, a koji nikada nije dostavljen opštini. Sumnja se da je u saradnji sa još nekim licima prisvojio taj novac.

Advokat Boban Džunić (49) bivši predsednik Gradske opštine Palilula u Nišu i doskorašnji direktor Elektrodistribucije Niš, koji je uhapšen u sredu zbog zloupotrebe službenog položaja, sinoć je primljen na Kliniku za kardiovaskularne bolesti u Nišu. Doskorašnji funkcioner SNS-a u Nišu Boban Džunić je iz policijskog pritvora priveden tužiocu. Ukoliko mu bude određen pritvor od 30 dana, postoji mogućnost da ga prebace u bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu – pišu Novosti.

On je sada pod stalnim nadzorom policije.

gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *