Eksplozija ili požar u advokatskoj kancelariji?

policija22Advokatska kancelarija kod Narodnog pozorišta u Nišu, potpuno je uništena, a susedna kancelarija jednog geodete ruinirana, u plamenu koji je iz još nepoznatih razloga izbio noćas oko ponoći.

I dok vlasnici objekta procenjuju da je reč o nekoj vrsti eksplozije, jer je i pregradni zid između dve kancelarije potpuno srušen, policija saopštava i dalje tvrdi da je reč o požaru čiji se uzrok utvrđuje.

Vatra koja je iz još neutvrđenih razloga tokom noći izbila u kancelariji jedne advokatice na Sinđelićevom trgu 21 kod niškog Narodnog pozorišta progutala je sve unutra. Srušen je i pregradni zid sa susednom geodetskom radnjom gde je vatra takođe napravila štetu.

Ljudi raščišćavaju ostatke od požara još od ranog jutra.

To se desilo oko 12 sati. Niko ništa nije čuo pre toga, kaže vlasnik kućice u kojoj su advokatska i geodetska kancelarija.

Vlasnici advokatske kancelarije i geodetske radnje nisu raspoloženi za izjave. Ali na licu mesta saznajemo da nije reč o sasvim običnom požaru.

Vrata advokatske kancelarije bila su obijena. A među izgorelim stvarima nema ostataka dva lap-topa. Nešto je moralo i zid da sruši, a za sada nema objašnjenja. Moguće je da je neko ubacio nekakvu eksplozivnu napravu ili neku flašu sa benzinom, kaže osoba koja želi da ostane anonimna.

kanc policija2Međutim, u policiji izričito tvrde da je reč o požaru i da je isključena mogućnost bačene bombe ili neke eksplozivne naprave.

Reč je o požaru čiji se uzrok utvrđuje. Po završetku istrage, to će biti saopšteno, rečeno je u niškoj policiji reporteru gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *