Eksplozija u Nišu: (Samo)ubistvo kašikarom u automobilu?

Eksplozija putničkog automobila u kome je stradalo jedno muško lice uznemirila građane naselja Trošarina. Eksplozija se dogodila na parkingu iza Osnovne škole „Branko Miljković“. Muškarac je bio za volanom kada je aktivirana eksplozivna naprava, a za sada se pretpostavlja da vozilo nije bilo u pokretu.

arhivska fotografija gradjanin.rs

Imali smo prijavu da se oko 20 sati dogodila eksplozija automobila gde je stradao jedan muškarac. Uviđaj je u toku, a o svemu je obavešteno tužilaštvo – rekli su nam u policiji.

Hitna pomoć je bila na licu mesta, ali je mogla samo da konstatuje smrt.

Na licu mesta od osoba koje istražuju ovu tragediju, čuli smo nezvaničnu pretpostavku da je u pitanju samoubistvo i da se muškarac razneo kašikarom.  To je prelilimarno zaključeno prema položaju tela i opštoj slici. Svakako da se ostavlja mogućnost i da je na ovaj način ubijen na pravoslavnu slavu Svetog Nikolu, ali to će pokazati istraga jer je pre završetka istrage prerano zaključivati.


Muškarac koji je večeras poginuo u eksploziji u niškom naselju Trošarina je Dejan Šarković, prenosi list „Kurir“.

Šarkoviću je 2015. godine zapaljeno vozilo “reno modus” ali počinilac paljevine nije pronađen. On je paljevinu tada snimio i dostavio medijima kako bi pomogao istrazi ali to nije dalo rezultata. Prema prvim informacijama, on je smrtno stradao prilikom aktiviranja eksplozivne naprave koja se nalazila u njegovom vozilu “opel meriva” parkiranom u Delijskoj ulici, prenosi ovaj list.


M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *