Eksplozija u Nišu: (Samo)ubistvo kašikarom u automobilu?

Eksplozija putničkog automobila u kome je stradalo jedno muško lice uznemirila građane naselja Trošarina. Eksplozija se dogodila na parkingu iza Osnovne škole „Branko Miljković“. Muškarac je bio za volanom kada je aktivirana eksplozivna naprava, a za sada se pretpostavlja da vozilo nije bilo u pokretu.

arhivska fotografija gradjanin.rs

Imali smo prijavu da se oko 20 sati dogodila eksplozija automobila gde je stradao jedan muškarac. Uviđaj je u toku, a o svemu je obavešteno tužilaštvo – rekli su nam u policiji.

Hitna pomoć je bila na licu mesta, ali je mogla samo da konstatuje smrt.

Na licu mesta od osoba koje istražuju ovu tragediju, čuli smo nezvaničnu pretpostavku da je u pitanju samoubistvo i da se muškarac razneo kašikarom.  To je prelilimarno zaključeno prema položaju tela i opštoj slici. Svakako da se ostavlja mogućnost i da je na ovaj način ubijen na pravoslavnu slavu Svetog Nikolu, ali to će pokazati istraga jer je pre završetka istrage prerano zaključivati.


Muškarac koji je večeras poginuo u eksploziji u niškom naselju Trošarina je Dejan Šarković, prenosi list „Kurir“.

Šarkoviću je 2015. godine zapaljeno vozilo “reno modus” ali počinilac paljevine nije pronađen. On je paljevinu tada snimio i dostavio medijima kako bi pomogao istrazi ali to nije dalo rezultata. Prema prvim informacijama, on je smrtno stradao prilikom aktiviranja eksplozivne naprave koja se nalazila u njegovom vozilu “opel meriva” parkiranom u Delijskoj ulici, prenosi ovaj list.


M.S.

1 Comment

  1. …da je na ovaj način ubijen na pravoslavnu slavu Svetog Nikolu…

    Zašto je ovo bitno za vest? Naravno da nije bitno, ali nema veze, ‘ajmo senzaciju da pravimo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2022 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266