EPS nagrađuje redovne platiše kartama za koncert Zdravka Čolića!?

Elektrodistribucija u Nišu periodično nagrađuje svoje redovne platiše kako bi im zahvalila što redovno izmiruju svoja dugovanja ali ih i dodatno motivisala da nastave da to čine i dalje. Ovoga puta neki od njih na poklon su dobili karte za koncert Zdravka Čolića, a imena dobitnika su izvukli novinari koji su pozvani na ovaj skup.

ntv-bulatović1
Darko Bulatović, regionalni direktor EPS

Odlučili smo se na akciju, ovog puta koncert Zdravka Čolića, čoveku koji zaslužuje podršku i poverenje. Poklonićemo 100 puta po dve karte. Ovo je jedan mali, skromni poklon, a ja bih rekao pre svega pažnja ljudima koji redovno izmiruju dažbine premna državi – rekao je regionalni direktor Elektrodistribucije, Darko Bulatović.

Više od 44 000 građana Niša redovno plaća struju i ostvaruje popust od 5 odsto dok manji broj njih stvara dug, kažu iz Jugoistoka. One koji se odgovorno ponašaju elektrodistribucija neretko nagradi skromnim poklonom te će ovog meseca nekima od njih pružiti mogućnost da besplatno idu na koncert. Poklone će svakom dobitniku odneti radnici Jugoistoka lično dan pre koncerta dok će oni koji ne budu bili kod kuće tog dana karte moći da uzmu dan kasnije na šalterima elektrodistribucije. Imena koja su izvučena mogu se naći na sajtu Jugoistoka kao i na vratima ovog preduzeca.

Izvor NTV

1 Comment

 1. NISLIJE !

  Trazimo od ovog Bulata da svake druge nedelje kupuje par hiljada ulaznica za Radnicki i podeli ih redovnim platisama ali po jasnim kriterijumima. Osnovni bi bio da dobitnici tih ulaznica nisu clanovi SNSa cisto zbog prestanka vredjanja nam inteligencije.

  Time bi pomogli gradski klub kada su vec u prilici ne znaju vise sta ce sa parama.

  Nislije jeste li ZA?

  ‘Ajmo jedan pritisak javnosti da ovaj Bulat necemu pametnom sluzi u ovom gradu kada je vec ovde i moramo da trpimo njegovo prisustvo u vlasti !

  P.S Molim samo ubuduce gradjanin.rs ako moze bez njegove slike.
  Sama biografija mu je dovoljno iritantna za nase mucne gradjane.

  Ne vredjajte njegovom pojavom borce i invalide rata koji su bez icega.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *