FK „Crvena zvezda“ osniva školu fudbala u Nišu

Fudbalski klub “Crvena zvezda” na osnovu potrebe kluba za školovanjem mladih fudbalera i u cilju omasovljenja, unapređenja i rane specijalizacije u fudbalu, osniva profesionalnu školu fudbala u Nišu.

skola-fudbala-zvezda

Program školovanja sprovodi visokostručni tim ljudi koji poznaju kompletan razvojni put sportiste i rad sa mlađim kategorijama, koji poštuju zakone razvoja deteta i primenjuju fudbalsku metodologiju obuke, uvežbavanja i usavršavanja.

Osnovni cilj osnivanja škole fudbala Crvene zvezde u Nišu, jeste značajan doprinos izgradnji pravih sportista, sa humanističkim shvatanjem sporta, koji će, kako na igralištu, tako i u svakidašnjem životu delovati u skladu sa sportskim moralom, i biti pozitivan primer i uzor za vaspitanje mlađih generacija.

Ovo je jedinstvena prilika za dečake uzrasta od 7 do 15 godina da ostvare svoje fudbalske snove i postanu “Zvezdine zvezde” – ističe Boban Stanković, sportski koordinator.

Fudbalskom klubu „Crvena zvezda“ će ova škola biti najbolja baza za formiranje budućih školovanih i vrhunskih fudbalera.

Izvor: Radio Banker

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *