Gašić mirio dve struje u niškom SNS i tražio jedinstvo u stranci

Sujeta i politička netrpeljivost očigledno još uvek vlada u niškom odboru Srpske napredne stranke jer je danas Bratislav Gašić, visoki funkcioner ove stranke bio u Nišu, održao sastanak u prostorijama stranke i od članova zatražio jedinstvo. Nismo dobili zvaničnu potvrdu za ovu vest jer su „mobilni pretplatnici isključeni“, ali naš izvor kaže da se nisu pravile nikakve predizborne i preliminarne liste kao što se o tome pričalo sinoć i danas u Nišu.

SNS-Bojan-Dobrenovic
foto: FB/Bojan Dobrenović

-Gašić je zapravo zatražio od predstavnika izvršne vlasti kao što su to gradonačelnik Perišić i ljudi oko njega da više sarađuju sa povereništvom SNS na čijem čelu je dr Milan Stanojković. Zatražio je da više sarađuju odnosno da pređu preko rasprava koje su bile i potresale stranku, kaže naš izvor.

Da će malo teže da prođe ovaj Gašićev zahtev, pokazao je i član SNS i zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković koji je na svom facebook profilu napisao da je jedva ušao na sastanak jer su ga momci na vratima legitimisali, a iako je bio pozvan na ovaj skup. On je napisao da veće poniženje odavno nije doživeo iako je jedan od osnivača stranke. Izvršni odbor SNS je ranije predložio njegovo isključenje, ali to nije potvrdio Glavni odbor.

M.S.

2 Comments

  1. Cim je Nesa Guska u prvim redovim u plavo dzemperce ova stranka je osudjena na propast. Spasavaj te se na vreme ko moze, kukala nam majka!!!

  2. Da l* je klečao … pred obe „struje“ ?
    U srpskom narodu postoji izreka /poslovica,šta li već/:
    „Lud k*o struja“ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2022 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266