Glavni odbor DS: Definisanje ujedinjene opozicije do sredine februara

Iako se proneo glas po Nišu da će na današnjem Glavnom odboru Demokratske stranke u Beogradu biti odlučeno da se iz razgovora o budućoj koaliciji izopšte Socijaldemokratska stranka, Borisa Tadića i Liberalno demokratska partija, Čedomira Jovanovića, to se nije dogodilo. U te razgovore se uključuje i Nova stranka kao i Pokret „Dosta je bilo“ Saše Radulovića. Da je ova odluka doneta, kako se govorkalo po gradu, to bi značajno uticalo na dalju sudbinu opozicionih stranaka okupljenih u Nišu.

Miodrag-Stanković-glavni-odbor
fotografija sa današnjeg sastanka Glavnog odbora

Miodrag Stanković, predsednik niških demokrata i član predsedništva stranke koji je prisustvovao današnjem sastanku kaže da bi opozicija trebala da se programski usaglasi do sredine februara kao i da će se tada znati koje će stranke učestvovati na izborima u udruženoj koloni.

Miodrag Stanković
Miodrag Stanković, predsednik DS Niš

-Glavni odbor je dao ovlašćenje predsedništvu da se nastave razgovori sa opozicionim strankama proevropske orjentacije. Sama činjenica da su se za istim stolom i istim povodom našli predstavnici različitih viđenja političke budućnosti Srbije, ali koje ipak ujedinjuje zajednički stav po mnogim pitanjima, predstavlja početak kraja režima i samovlašća Aleksandra Vučića – ističe Stanković.

M.S.

3 Comments

  1. demokratska stranka treba da dodje na vlast alooooooo ljudi glasajte za njih bice nam bolje ako nista drugo oni su zaposljavali a ne otpustali ……….ovo je do dna ….narod je gladan….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *