GO Medijana nakon nekoliko godina popravila česmu u Čairskom parku i izgradila novu vodovodnu mrežu

Popularni „puž“, česma u parku kraj čairskog stadiona, konačno je sređena nakon gotovo dve godine, tokom kojih je više bila „suva“ nego što je služila svrsi. Iako je napravljen novi vodosistem i česma popravljena tek pred kraj leta, u GO Medijani istiu da je duže trajalo samo zbog birokratskih razloga.

Potpuno je neshvatljivo da vi godinama imate neki banalan problem i da ga ne rešavate ni na koji način, jer za to je bio odgovoran isključivo Grad, kao i za toalet DKC-a, ali i za napuklu cev iz koje mesecima voda ide u bespovrat it u trenucima kada svi apelujemo na štednju, čudi se Milan Krstić, prvo čovek GO Medijana. Stoga smo mi bukvalno od ventila pa sve do „puža“ izveli nove cevi, novi sistem i odmah ga pokrenuli, a kada je reč o ovoj cevi koja i dalje curi iz asfalta na šetalištu, to mora da sredi gradska vlast, jer mi za to nismo nadležni pošto to nisu naše cevi.

Nažalost, iako je na par dana problem bio i zaista rešen, mada niakda nije javno razlučeno ko se na  „divlje“ priključio na tuđe cevi, ukoliko i sada odete do Čaira videćete da bare i dalje ima, što samo dokazuje da voda tuda i dalje prolazi.

N.Marković

Medijski sadržaj sufinansiran sredstvima za javno informisanje Gradske opštine Medijana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2022 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266