Grad Vranje dobitnik „Zlatne plakete“ na Ekspo Niš 2017

Grad Vranje dobio je „Zlatnu plaketu“ za sveukupan doprinos održavanju i utemeljenju Sajma privrede i preduzetništva Ekspo 2017. godine u Nišu.

U Nišu je održan Sajam privrede i preduzetništva EXPO NIŠ 2017 u hali „Čair“ gde su na 1.800 m2 predstavljene firme iz mnogobrojnih oblasti. Sajam se organizuje sa idejom da se poboljšaju nova ulaganja u južnom regionu Srbije – od Niša do Vranja.

Ekspo Niš je okupio mnoge preduzetnike s juga Srbije, a Vranje je bilo jedan od važnih učesnika, a predstavilo je proizvodnju svog kraja.

Kako je potvrdio Nenad Devetaković, projekt menadžer EXPO NIŠ 2017. Gradu Vranju pripala je Zlatna plaketa, a u obrazloženju za dodelu priznanja se ističe:

,Grad Vranje poneo je Zlatnu plaketu za sveukupan doprinos održavanju i utemeljenju Sajma privrede i preduzetništva Ekspo Niš 2017, kao privredne manifestacije koja će već sledeće godine okupiti duplo veći broj izlagača ne samo iz regiona već cele Srbije i inostranstva. Veliki broj kompanija, porodičnih firmi i preduzetnika koji su pokazali kapacitet industrije, poljoprivrde i usluga Vranja došao je na Ekspo Niš. I svi oni zajedno sa svojom lokalnom samoupravom dobitnici su ovog priznanja, svi oni poneli su zajedno sa svojim gradom Zlatnu plaketu sa Čaira. Vi iz Vranja pokazali ste sajamskim nastupom da region može zajedno do novog proizvoda i tržišta, da se samo partnerstvom može stići do novog posla i radnih mesta, navodi se u saopštenju organizatora.

gradjanin.rs

Medijski sadržaj sufinansiran sredstvima za javno informisanje Grada Vranja.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *