Građane iz Naserove 7 neko uporno gađa vazdušnom puškom!

Stanari iz Ulice Naserova broj 7 u Nišu već mesecima imaju ozbiljan problem da ih neko iz zgrade Vizantijski bulevar broj 28 gađa vazdušnom puškom! Za sada imaju dokaz da su im oštećeni automobili na parkingu, ali pitanje je „kada situacija može da eskalira“ i da mete postanu ljudi. Reč je o naselju preko puta „Rode“ ili nekadašnjeg „Merkatora“.

Okupljeni stanari ispred Naserove 7 pokazuju slike na mobilnim telefonima gde se vide oštećenja automobila.

Prvo su nam vetrobranska stakla bila polomljena i to je svim komšijama bilo čudno. Potpuno besmisleno, ko se kako naseljavao, i parkirao automobile, neko staklo mu je bilo polomljeno. Onda smo počeli malo da istražujemo i videli smo da su u pitanju dijabole od vazdušne puške ili pištolja. Mada, verovatno je iz puške, ali ko to zna? Podneli smo krivičnu prijavu protiv neidentifikovanog lica i sumnju odakle se puca jer pravac hitaca vodi na trag iz zgrade Vizantijski bulevar 28. Sigurno da ne optužujemo sve svoje komšije, taman posla. Ali, taj pojedinac koji ima tu slobodu da puca iz puške mora da odgovara za ugrožavanje naše bezbednosti – priča nam Mladen Petković ispred petorice komšija.

On kaže da je u Naserovoj 7 skoro počelo useljavanje i da niko nije ni pomislio da će imati ovako bizaran problem, pogotovu što neki od komšija imaju malu decu.

M.S.

1 Comment

  1. Zgrade su danas pravna lica, registrovana u APRu, sa pečatom i računom. A ovaj čovek može da dobije krivičnu prijavu od te iste zgrade (pravnog lica) jer je oklevetao celu zgradu bez ikakvih dokaza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *