Građani opet stavili granje u rupu na asfaltu kao opomenu za opasnost na putu!

klik za uvećanje

U Nišu je već postala praksa da u novim rupama na asfaltnim kolovozima građani stavljaju ili sade cveće. To se i danas oko podne dogodilo na pešačkom prelazu koji se nalazi između Jadranske ulice i mosta koji ide ka Tošić pumpi.

Ove rupe jutros oko 10 sati na ovom mestu nije bilo tako da se može reći da su građani brzo reagovali.

Kako se otvorio krater u asfaltu, neki domišljati i snalažljivi građani su stavili kartone i granje kako pešaci ne bi upali u ovu rupu, a vozači oštetili automobile. Na ovom mestu se očigledno ispod nalaze neke instalacije tako da se asfalt samo polomio. Od kada je zatvoren Tvrđavski most, ova trasa je jedna od važnijih veza između dva dela grada tako da se mnogo više koristi nego ranije.

Dok se raspiše tender, odaberu ponuđači, usvoje žalbe… i granje će dobro poslužiti kao opomena.


Brza reakcija

Nadležni su zaista ekspresno reagovali posle našeg pisanja o ovom problemu. Na ovom mestu su jedno vreme bili čunjevi, ali je mesto obezbeđivala i Saobraćajna policija.

foto: gradjanin.rs

Oko 17,30 sati postavljene su vidljivi znakovi da se opasnost nalazi na kolovozu, a uverili smo se da ovo nije obična udarna rupa koja se može videti na kolovozima jer je u prečniku široka više od jednog metra, a prilično je i duboka.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *