Gradsko veće Niša: Nema uslova za smanjenje cene grejanja – nema ustupaka

Cena grejanja je ekonomska i opredeljena je najvećim delom cenom energenta, tako da u ovom trenutku nema uslova za pojeftinjenje ove usluge – kažu u gradskom rukovodstvu gde ističu da nema mesta ustupcima jer je cena grejanja ekonomska i da je očuvanje enegrgetskog sistema grada obaveza i prioritet.

bandjur-vtb
Gradki većnik Miloš Banđur

Ako bi moja ostavka rešila ovaj problem, to bi bilo najlakše uraditi, istakao je na pres konferenciji posle sednice gradskog veća, Miloš Banđur, gradski većnik.

On je daodao da će povodom istupanja Udruženja skupština stanara i neistina iznetih u sredstvima javnog informisanja podneti tužilaštvu krivičnu prijavu protiv N.N. počinioca.

U iščekivanju najavljenog okupljanja članova Udruženja skupštine stanara ispred Gradske toplane sa pozivom da se jave svi korisnici usluge koji žele da ubuduće ne koriste uslugu daljinskog grejanja, iz rukovodstva grada ne dolaze pozitivni signali. Posebno posle zahteva za ostavkom rukovodstva toplane i ostavkom resornog većnika Miloša Banđura, zbog, kako kažu, zloupotrebe službenog položaja.

Nagoveštaji da će gas pojeftiniti nisu realni, tako da nema osnova za pojeftinjenjem daljinskog grejanja. Problem nije u ceni, već u načinu obračuna, ističe gradonačelnik prof. dr Zoran Perišić.

Najava većnika Miloša Banđura da će podneti krivičnu prijavu protiv N.N. počinioca zbog, kako kaže, neistina iznetih u medijima, predstavlja novi momenat u sporu između grada i udruženja predsednika skupština stanara.

Izvor: Niška televizija

7 Comments

  1. Glupo je praviti ustupke dekintiranim NIŠLIJAMA … ALAL MU VERA , ako je ima ? Prodao veru za večeru …njegovo d…e da je sito /ali mislim da je rešeto/ ! Ovoliko neljudi na jednom mestu , to nije normalno !

  2. Nije realno ni da imamo najmanje plate u regionu ali ovi bolesnici se na to ne obaziru. Ma u rusenje ove propale vlasti ne zelim da im placam izbornu kampanju kroz njihove racune.

  3. Definitivno nema razlike izmedju Perisica i Bandjura,mislio sam da je perisic veci narcis,ali su isti.Ista skola,sta ces.Bandjur misli da ga nislije mnogo vole pa smo mi koji nemamo para da placamo zaposljavanja u Toplani narusili sansu.Covek nije cak ni rodjeni Nislija!

  4. Koliko ja vidim ovde j..e lud zbunjenog. Banđur se garant ugradio pa sad pričama zamajava narod, Perišić totalno neobavešten da gas pojeftinjuje 11,3%… Majko moja, kakve dileje vode ovaj Niš pa to nije normalno. Nije ni čudo što se u Nišu živi od socijale kad ovi samo kradu i kradu pa im i to malo pa bi i preko hleba pogaču… ccccc voleo bih ovakve da vidim iza brave da vidim šta će onda da rade i pričaju, semku li im njinu…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *