[FOTO] Haos pre ponoći kod zgrade TV5

IMG676Nesvakidašnju vatromet atrakciju večeras je organizovalo jedno niško društvo koje je poređalo sedam do osam kutija eksplozivnih raketa na Bulevaru Zorana Đinjđića ispred zgrade nekadašnje TV5.

Nešto pre ponoći sve je grmelo u tom delu grada, kao da je rat počeo, a nekoliko minuta građani iz okoline bili su potpuno prestrašeni.

Vatromet visine 30-tak metara ispaljen je sa ulice, a rakete su eksplodirale bukvalno ispred prozora stanara južne strane zgrade iznad Simpa između 10. i 15. sprata.

Ipak, mnogi su bili i oduševljeni ovakvom akcijom. Miris baruta osećao se svuda ok Kliničkog centra, a nekontrolisane eksplozije i ostaci od vatrometa lupale su čak i u okolne prozore.  Trojica momaka skupila su kutije nakon akcije i otišla autom ka centru. Jednom momku koji je na kraju sakupljao kutije, raketa je eksplodirala u rukama.

– Strašno je bilo. Dete mi je malo i niko nije očekivao takve eksplozije kao da smo na frontu, kao da artiljerija ispaljuje rakete. Ovo je ipak moralo da se najavi ili da reaguje policija – rekla je jedna sugrađanka iz zgrade na bulevaru dr Zorana Đinđića 19.

Za sada nema podataka o povređenima, niti zvanične reakcije policije.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

IMG664

IMG670

IMG672

IMG674

IMG676

IMG678

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266