Hladno pivo i Atheist rep 27. avgusta u rovovima niške Tvrđave!

Hladno Pivo, jedan od najznačajnijih sastava u regionu, nakon četiri godine se vraćaju u Niš, gde će 27. avgusta održati koncert u rovu niške Tvrđave. Gosti na koncertu biće novosadski bend Atheist Rap. Početak koncerta zakazan je za 20 časova, a karte po ceni od 700 rsd mogu da se nabave na svim Eventim Serbia i Gigstix prodajnim mestima.

Hladno-pivo
Hladno pivo

Hladno Pivo – Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki nastupiće u Nišu u okviru regionalne turneje „Dani zatvorenih vrata“, a povodom novog, istoimenog albuma. Poznati po energičnim nastupima i hitovima “Mojoj majici”, “Ezoterija” , „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjecaj“ i „Pjevajte nešto ljubavno”, ovi punk-rock velikani predstaviće i pesme sa aktuelnog materijala koji je izašao u aprilu 2015. godine i sa kojeg su se izdvojile pesme „Firma“, „Vjeruj u mene“ i „Lijepa riječ“.
Hladnom pivu će ovo biti treći nastup pred Nišlijama, nakon fantastičnih koncereta u dvorištu Banovine (2012.) i na Letnjoj pozornici dve godine pre toga.

Drage moje Nišlije, ja sam u vašem gradu proveo lepih godinu dana, ovo će nam biti treći nastup i najbolji do sada. Dolazimo sa novim albumom, spremni, sveži… Tako da dođite, biće dobra zabava,“ obećao je Mile Kekin, pevač benda Hladno Pivo.

Gosti na koncertu Hladnog Piva biće novosadski bend Atheist Rap, koji je pred Nišlijama poslednji put nastupio 2013. godine. Oni će takođe predstaviti njihovo aktuelno izdanje koje nosi naziv „Uberlauf“.

Atheist-Rap-1
Atheist rep

Imamo poseban, više od dve i po decenije građen odnos sa niškom publikom, koja je temperamentna i punim srcem, grlom i dlanovima učestvuje u svakom koncertu. Teško da uopšte možemo nabrojati sve koncerte u Nišu na kojima smo se dobro proveli. Volimo da navratimo privatno na druženje u Niš, sa našim prijateljima iz niških bendova i kada ne sviramo. A kada putujemo bendovski, negde još južnije, zastanemo gotovo uvek u grad kraj Nišave na kafu, rakiju i roštilj. Planiramo da u lepom ambijentu rova Niške tvrđave predstavimo niškoj publici novi album „Uberlauf“, ali i stare svima znane hitove. Dugo nam se nisu ukrstili putevi sa našim dugogodišnjim prijateljima iz benda Hladno pivo, sa kojima smo generacijski bliski i sa kojima delimo neke bitne stavove i poglede na svet. Unapred se radujemo druženju sa njima i sa niškom publikom“, rekli su članovi Atheist Rapa.

Prodaja karata na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajim mestima, po ceni od samo 700 rsd!
Eventim Serbia u Nišu:Big Star – Cara Dušana 65, Delfi Niš – Voždova 4, Fun travel – Obrenovićeva BB PC Gorča lok 20, Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, Travego – Koste Stamenkovića 5.

V.R.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *