Huligani: Zvezda mora da plati 70 stolica koje su Delije polomile na severu (foto i video)

Navijači Crvene Zvezde polomili su tokom meča sa Radničkim iz Niša 70 stolica na severu niškog stadiona „Čair“, a kako to izgleda može se videti u video klipu.

stolice-56
Delije na severu „Čaira“

Sada kao već po tradiciji kada u Nišu gostuje Crvena zvezda, nakon utakmice red je da se svode računi, a jedan od njih je i šteta na stadionu. Ponovo, gostovanje navijača Crvene zvezde nije moglo da prođe bez posledica po inventar stadiona. Crvena zvezda je pobedila na Čairu 2:1, a trijumf nije sprečio „Delije“ da ostave svoj trag na „Čairu“.

Ove sezone polomljeno je „samo“ sedamdesetak stolica rečeno nam je u niškom klubu. Po rečima podpredsednika kluba Bojana Marinkovića šteta je mnogo manja nego prošle godine, kada je „stradalo“ oko 260 stolica.

Za razliku od prošle godine, ovoga puta prošli smo znatno blaže. Po preliminarnim procenama polomljeno je između šezdeset i sedamdeset stolica. Zbog nemogućnosti predstavnika MD Gradnje, u čijoj je nadležnosti stadion, još nismo uradili kompletnu procenu. To ćemo učiniti u narednim danima, a nakon toga obavestićemo FSS i Crvenu zvezdu o načinjenoj šteti, rekao je podpredsednik Radničkog Marinković.

Portparol Crvene zvezde Miljan Milošević rekao je da će Crvena zvezda i Radnički o eventualnoj naknadi štete razgovarati kada sa Čaira u Ljutice Bogdana stigne zvanični dopis.

Tekst, foto i video: Aleksandar Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *