Humanitarka Marina ponovo otvara Banku dobročinstva

Niška humanitarka, Marina Adamović ipak će ovih dana otvoriti ponovo Banku dobročinstva u Obrenovićevoj ulici gde sakuplja dobrotvorne priloge za lečenje teško obolelih mladih osoba.

Ona je rekla za „Gradjanin,rs“ da je mnogo prijatelja navelo da posle zatvaranja ponovo razmišlja o otvaranju banke koja je u dva navrata obijena, a odakle je odneta izvesna količina novca.

Umrla nam je Milena Simić i teško mi je zbog te prerane smrti divne devojke. Prestala sam sa radom u banci jer sam pretpostavljala da ljudi više neće rado davati novac onome ko bude tako lako opljačkan. Pogrešila sam. Nisam očekivala da će mi mnogi sugerisati da nastavim sa sakupljanjem priloga i zbog toga ću to i da učinim – kaže Marina i dodaje da sa strahom pristupa tom činu.

Marina Adamović

Svi šetači u Obrenovićevoj ulici i drugi koji rade u njoj, znaju ko „operiše“, ali za sada nema rešenja da se tome stane na put.

Jeste neprijatno. Trudite se da sakupite pomoć teško oboleloj omladini, a neko bez griže savesti – pokupi priloge i ode. Ne mogu da verujem kako su pojedini nisko pali – priča Adamovićeva.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *