Humanitarna izložba „Pomozi najmlađima“

Humanitarna izložba, u okviru projekta „Pomozi najmlađima“ u organizaciji OU Aktilum, Kancelarije za mlade grada Niša i srednje Umetnicke škole bila je održana 19. i 20. septembra u Oficirskom domu u Nišu.

pomozi-najmladjima

Kroz prostorije Oficirskog doma prošle su 1.272 osobe, među kojima su bili i predstavnici PMC indijskog tima. Na veliko oduševljenje organizatora, građani kao i učenici osnovnih i srednjih škola, prepoznali su značaj humanitarnih akcija, ali i talenat mladih umetnika – kaže Nina Stojanović predsednica udruženja.

Večeres će biti izložene slike koje su radili učenici Umetničke škole, uz bogat zabavni program sa koktelom na kraju večeri. Cilj događaja jeste prikupljanje finansijskih sredstava za sređivanje prijemnog sprata Klinike za dečije interne bolesti u Nišu i kupovinu aparata neophodnih za lečenje u okviru projekta „Pomozi najmlađima“.

Zahvaljujemo se svim posetiocima i pozivamo sugrađane da večeras podrže gala donatorsko veče u Oficirskom domu, koje počinje u u 19.30 sati, a organizuju ga Omladinsko udruženje „Aktilum’’ i Umetnička škola iz Niša – veli Dimitrije Stojanović, predsednik organizacionog odbora.

izvor: niskevesti.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *