I to se događa: Bez fantomke opljačkao radnju u Nišu – za pet sekundi!

Filmska pljačka danas u Nišu u Tržnom centru Zona 1 na Bulevaru Nemanjića, trajala je pet sekundi. Momak, tridesetih godina, sa naočarima za sunce i u trenerci, uleteo je u prodavnicu robe na merenje „Anđela“ skočio preko pulta, otvorio kasu uzeo sav novac iz nje i izleteo iz radnje, priča „Građaninu“ jedan od kupaca koja je prisustvovala ovom drskom činu.

Zona-1
Zona 1

-Da kažemo da je bio goloruk, srećom nije imao nikakvo oružje. Bukvalno je uleteo u radnju, previo se preko pulta, uzeo novac i istrčao iz prodavnice da bi kao gazela preskakao stubiće, žardinjere i sve ostalo po onom parkiću i nestao je za tren. Jedna prodavačica je jako vrisnula. Tu je bila jedna žena s detetom i čak četiri radnice i ko bi očekivao takav neverovatan razbojnički čin. Uzgred to je bilo u sred bela dana, oko 13 i 15 sati, kada vrvi narod na ulici – objašnava nam ova mušterija.

Ona ne zna koliko je para moglo da bude u kasi, ali sigurno ne mnogo. Ona kaže da je današnji čin bio za sve prisutne izuzetno jak stres, a pogotovu za zaposlene u radnji.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *