Ima li lepše: Meraklija saznao tokom meča na “Čairu” da je dobio ćerku Iskru!

Mada su svi ubeđeni da je FK”Radnički” prošle nedelje igrao nerešeno sa “Voždovcem”, to baš nije tako. Ipak je bio “kec u Nišu”. Naime, Milan Nanić iz Niša je tog 12. avgusta na stadionu “Čair” dobio je na mobilni telefon “poziv koji menja sve”.

Milan-Nannic
Milan Nanić sa ćer’om Iskrom

Supruga je javila ovom vernom navijaču niškog tima da je dobio lepu i zdravu ćerkicu, a kojoj će ime biti Iskra! A, kako se to zbilo, priča nam Milan:

Milan-Nanic
Milanov snimak neposredno pred „poziv koji menja sve“

-Sav sam bio na trncima celog dana. I uveče, šetam oko porodilišta, vrtim se… Približava se početak utakmice, šta da radim, nisam “Radnički” propustio dugo…Drugari me zovu i pošto su istočna tribina i porodilište preko puta, rekoh ma idem. Izlaze naši fudbaleri “Radničkog”, a stadion “grmi” iz preko 6.000 grla. Zvoni mi telefon, zove me žena i kaže “dobio si ćerku”!!!! Gde ćeš veču sreću. Iako je bilo nerešeno, za mene je bio “Kec u Nišu”-priča nam Milan.

M.S.
Foto: M. Nanić

6 Comments

  1. Ja sam ovo protumačio skroz pozitivno, čovek ne može da udje u salu i da je poradja, nije doktor, otišao da ubije nervozu na stadion koji je na 100m od njegove žene! Da je više ovako lepih naslova a ne „komsija potegao sekiru zbog medje“

  2. I ovo je za ponos? Da lik ode da gleda utakmicu i da mu to bude prece nego li da ostane da ceka svoju zenu da mu se porodi? Jos kaze Radnicki nisam propustio dugo. OHH. Pa imaces sine i sledece nedelje da gledas opet. Ko da se zena poradja i dobijas dete svakog dana! Strasno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *