Influenser koji čuva koze, pravi kozji sir, a na Instagramu ga prati 80.000 ljudi

pripremio: Dušan Ostojić, stomatolog

Na Instagramu je dobio status influensera jer njega prati više od 80.000 ljudi, a njegove klipove gleda minimum 50.000 ljudi svakodnevno. Dobio je poziv da bude deo domaćih rijalitija, ali se on odlučio da ostane da živi u malom aleksinačkom selu Porodin gde ima malo stado koza.

On pravi najbolji kozji sir u ovom kraju. Ne stidi se da kaže da mu je cilj da ima malu farmu na selu, da se bavi poljoprivredom i uzgojem stoke. Redovno ga u selu možete videti kako vozi traktor, ore i iako ima nešto više od 20 godina, poljoprivredu ima u malom prstu. Devojčice su zaljubljene u njega jer kažu da je lepši čak i od Miloša Bikovića.

Njegovo ime je Nenad Petrović, a o njemu ćete saznati mnogo više ako u Instagram pretragu ukucate samo Kajzer.

Nenad Petrović (klik za uvećanje)

Inače ovog momka sam upoznao kao pacijenta, a naše poznanstvo se razvilo i u povremeno ćaskanje na temu savremenih tehnologija, društvenih mreža i kozjeg sira. Kao pacijent mi je ostao u sećanju po jednom nesvakidašnjem dogadjaju.

Nenad je došao da izvadi zub, sve je bilo po planu, iako je zub bio malo komplikovaniji za vadjenje. Trebalo je preseći zub na tri dela, i izvaditi koren po koren. Krenuo sam u tu intervenciju, ali nažalost u jednom trenutku došlo je do nestanka struje. Imao sam dve mogućnosti da prekinem intervenciju, i druga mogućnost da nadjem rešenje kako da osvetlim radni deo i da završim intervenciju.

Odlučio sam da primenim rešenje po principu SNADJI SE I PROBLEM REŠI. Zamolio sam mog sina Vukana,koji je igrom slučaja bio u ordinaciji, da uključi lampu na mobilnom telefonu, postavio ga tako da drži telefon i lampu uperenu na Nenadov zub.

Na svu sreću posle pet minuta se sve uspešno završilo. Danas kad smo pričali o jednoj njegovoj ideji Nenad me je podsetio na jedno od najzanimljivijih vađenja zuba koje sam imao u životu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *