Inicijativni odbor za odbranu porodice Panajotov zakazao veliki zbor

Inicijativni odbor za odbranu porodice Panajotov iz Pasi Poljane, sastavljen od 10 članova zakazao je veliki zbor za preksutra, u četvrtak, u 19,30 sati u Domu kulture gde će se promovisati način sakupljanja novca kojim će se otkupiti kuću u ime ovog domaćinstva, saopštio je jedan od inicijatora Miodrag Stanković Uča. Kuću porodice Panajotov je prodao sud za 7.000 evra jednom kupcu iz Niša, a na osnovu duga za struju „Jugoistoku“ u vrednosti od preko oko 900.000 dinara, koliko je dužno bilo ovo domaćinstvo.

akcija-pomoci1-Cilj je da Panajotovi ostanu u kući i da više ne duguju za struju. Verovali vi ili ne, ljudi su počeli da donose novac, ali smo im rekli da ćemo u četvrtak obelodaniti ideju i da će tada krenuti akcija-navodi Miodrag Stanković Uča.

U celu akciju uključio se i Internet portal www.niskevesti.info koji je alarmirao nekolicinu građana za pomoć ovoj porodici. Na njihovom portalu se navodi da su dvokat Srđan Aleksić i pomoćnik direktora policije general Bratislav Dikić inicirali, uz medijsku podršku Portala Niške vesti, akciju pružanja pomoći porodici Panajotov da sačuva kuću u Pasi Poljani kod Niša, koja je za oko 7.000 evra prodata na licitaciji zbog duga za struju. Akcija prikupljana novca počinje za koji dan, kada se precizno utanači na koji zakoniti način Panajtovima, koji iščekuju iseljenje iz doma, može da se povrati vlasništvo nad kućom, navodi se u ovom portalu.

M.S.

3 Comments

 1. O cemu se ovde radi ?
  Danas je neko objavio ziro racun i neki od nas su uplatili odredjenu sumu !
  DA LI JE TO ISPRAVAN RACUN I DA LI NOVAC IDE PANAJOTOVU ?
  “ŽIRO-RAČUN
  Uplata dobrovoljnih novčanih priloga može da se izvrši na žiro-račun, namenski otvoren kod Vojvođanske banke:
  355000 32004 230 9669
  Venko Panajotov, Krajinska bb, Pasi Poljana
  Ukupan dug Panajotova, sa glavnicom, kamatom i troškovima izvršenja, je 904.000 dinara.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *