Intervenisala Hitna pomoć zbog kolapsa radnice u „Juri“

Jedna radnica „Jure“ noćas oko 2,30 sata posle ponoći doživela je kolaps dok je radila za mašinom, potvrđuju nam u Hitnoj medicinskoj pomoći. „Građaninu“ je rečeno da se posle intervencije lekara, ona dobro oseća.

yura-strajk
radnici Jure

U samom krugu „Jure“ postoji ambulanta, ali verovatno radi samo u prve dve smene tokom radnog dana. Pokušali smo u „Juri“ da saznamo okolnosti pod kojima je radnica pretpela naglu malaksalost i nesvesticu odnosno da li je to zbog iscrpljenosti na radnom mestu, ali nismo naišli, makar i na nezvanični komentar.

Kako nezvanično saznajemo jutros se zbio i jedan kolaps u niškom „Vodovodu“ i u Narodnom pozorištu.

M.S.

7 Comments

  1. Sve je to ista klapa iscrpljuju nas robovlasnici za male pare a u ostalim zemljama u tim istim fabrikama,mislim tipa Yura,Leoni itd. ljudi rade za 5 puta vece plate za to treba da zahvalim nasoj politickoj eliti.Hvala im!

  2. где је председник владе проевропљанин и министар рада „Мирин“комуњара.Зато и грми пре Стога Саве!!!!! Срби браће сетите се народне песме (епске) опаметите се маните се БГ на води који ће да гради порча „од Авале“, и Нато-а срушени мостова побијене деце…осиромашеног уранијума, касетних бомби.Представници 18-Нато убица напустите нашу отаџбину.Марш бре!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *