Izvršitelji naplatili niškom funkcioneru parking kazne narodnim parama

Javni izvršitelj Miodrag Grujović koji je već rekao da se privatni dugovi funkcionera naplaćuju iz budžeta grada, naveo je jutros da je u jednom slučaju na taj način obeštećeno preduzeće „Parking servis“ na ime duga od oko 40.000 dinara. Ovo se svakako ne može smatrati u krivično delo, ali ima velike veze sa moralom tog funkcionera odnosno sa njegovom bahatošću.

slobodna ilustracija

Tačno je rekao sam da to naplaćujemo na taj način, ali ne mogu da se setim svih razloga. Ostao mi je u pamćenju jedan, a to je da smo naplatili kazne za parkiranje u vrednosti od oko 40.000 dinara – rekao je Grujović u jutarnjem programu Niške televizije. On nije precizirao kada je to bilo i da li je to gradski ili opštinski funkcioner.

Grujović izjavio je nedavno „da je više od desetak puta privatni dug niških funkcionera (doktora i drugih državnih službenika) naplaćen iz budžeta poslodavca odnosno Grada Niša, Kliničkog centra ili nekog druge ozbiljne državne ustanove. On je ovo izjavio u emisiji „Između redova“, autorke Dušice Dejić na RTV „Belami“.

M.S./foto: Ivan Mihajlović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *