Javila nam se jedna majka, sin joj teško bolestan – i gladan!

Mladiću Milošu Stojanoviću (22) potrebna je pomoć kako bi pobedio bolest i glad. Njegova porodica nema novca, jedva sastavljaju kraj s krajem, i zato mole sve ljude dobre volje da im pomognu. Ona nam je poslala tekst i sliku iz medijske kuće Mondo koja je objavila ovu njenu priču, a kaže da situacija danas nije ništa bolja nego ranije. I dalje se bore sa bolešću i nemaštinom.

milos-stojanovic
Milkoš Stojanović

Javila nam se Miloševa majka i ispričala njihovu tužnu porodičnu priču obeleženu nemaštinom i teškom bolesti njihovog sina.

Moj sin je gladan i bolestan. Nas troje živimo od 15.000 dinara, mi ne znamo kome više da se obratimo, ali znamo da je njemu potrebna pomoć“, kaže majka Jasmina

Njihov sin je do sada operisao dva tumora u vilici, a ima i probleme s koštano-zglobnim sistemom zbog čega je imao i operaciju kolena.

Sada je sam i trpi velike bolove, ne može da izađe iz kuće i zbog toga je izgubio i drugove. Njegove kosti su lako lomljive zbog nedostatka kalcijuma i teško se kreće. Nakon operacije u kolenu ima šipke i dva šrafa. Kosti mu postaju kao saće, i bole ga, a lekari su mu preporučili Ribarsku banju i poseban režim ishrane. Međutim, on skoro da nema šta da jede, gladan je i bolestan”, kaže majka Jasmina Stojanović.

Miloševa majka Jasmina i njen suprug nemaju posao. Ona ima probleme s bubrezima zbog čega joj je onemogućeno normalno da radi, a i mora da se brine o teško bolesnom sinu. Međutim, ona bi pristala na posao, ali kaže, zbog godina, niko neće da je zaposli.

Iako ovog mladića život gazi, on je uspeo da završi Tehničku školu u Prokuplju i to smer za kompjutersko konstruisanje. Bio je odličan đak.


Žiro-račun za pomoć Milošu Stojanoviću:

Agricole banka

330-4700100324934-62

Za uplate iz inostranstva

Instructions for customer transfers EUR

correspodent is:

AGRIFPP-Credit Agricole Paris

Acc. With Institution: 57A

MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad

Beneficiary: 59:

IBAN RS35330473020129756036

Milos Stojanović Donja Konjuša BB Serbia


gradjanin.rs/Mondo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *