Jedinstven događaj u Nišu: Sve spremno za takmičenje u bacanju bumeranga

Prva tehnička škola „Milutin Milanković“ uz podršku Ambasade Australije i TŠ „Prota Stevan Dimitrijević“ iz Aleksinca, već sedmu godinu zaredom organizuje takmičenje u bacanju bumeranga „Boom Fest 7“.

Trideset najboljih bacača bumeranga, koji su prošli teške kvalifikacije nadmetaće se u utorak, 22. maja. 2018. za titulu sedmog najboljeg bacača bumeranga na Balkanu. Na kvalifikacijama je učestvovalo stotinak studenata, đaka i mladih ljudi, a oni najbolji su se plasirali u veliko finale.

Cilj festivala već sedmu godinu jeste aktivna promocija sportskog duha i Australije, kao daleke i neistražene zemlje. Drago nam je da je naša mala i skromna manifestacija postala veliki događaj, na koji sve nišlije mogu da budu ponosne. Svake godine se trudimo da nešto promenimo tako da vas i ove godine očekuje dosta iznenađenja. BUMFest otvara našu nedelju Milutina Milankovića, u sklopu koje ćemo imati brojna dešavanja, a sve u cilju obeležavanja dana naše škole“, izjavila je Slavica Jukić, direktorka PTŠ „Milutin Milanković“.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *