Jovanović: Dečiji boravak u Divljani košta više nego povratna karta do Milana

Nikada nije bilo manje korisnika dečjeg odmarališta „Divljana“ nego danas jer je cena višednevnog aranžmana u ovom odmaralištu viša od cene povratnih avionskih karata do raznih destinacija širom Evrope, na primer Dizeldorfa, Milana, Dortmunda itd..“, kaže Branislav Jovanović, predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije.

bane-jovanović
Branislav Jovanović

On kaže da je čovek koji je uveseljavao srpsku javnost u više navrata svojim izjavama postao direktor „Divljane“ pre godinu dana, a da je preko noći proglašen najboljim direktorom iako je dočekao tek jednu grupu gostiju iz gradske ustanove „Mara“.

Indikativno je što je, po kazivanju zamenika gradonačelnika, iz budžeta Grada ovaj direktor dobio 30.000.000 dinara za funkcionisanje ove ustanove, a čuli smo kako se radnici žale na jednoj niškoj televiziji u jutarnjem programu da su za taj period primili samo 15.000 dinara“, tvrdi prvi čovek niškog NPS-a.

Jovanović ističe da „Divljana“ ima i velike troškove za advokata koga su angažovali, iako imaju svoje stručne službe, a druga javna preduzeća su, kako kaže, bila kritikovana od strane čelnika Grada zbog angažovanja advokata.

Direktor ove ustanove je i javno pohvaljen od strane zamenika gradonačelnika, a ko i ne bi kad dobije 30.000.000 dinara iz budžeta Grada. Da li je pohvaljen zbog stručnosti i sposobnosti ili zbog kupovine kotla za „Divljanu“, što će možda biti i nova afera, ostaje nam da vidimo. Zna se ko se bavi poslovima sa kotlovima iz gradske vlasti.“, saopštio je danas medijima Jovanović.

gradjanin.,rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *