Jovanović: Ova vlast je uradila jedno veliko ništa

„Najveći poraz i debakl ove lokalne vlasti je to što se druga fabrika „Jura“ otvara u Leskovcu, a ne u Nišu. Činjenica da je centar „Jure“ bio u Nišu i da su odavde kretale investicije za Leskovac i Zaječar. Čuli smo u medijima da će druga najveća fabrika „Jure“ na svetu biti otvorena u Leskovcu i da će zaposliti tri hiljade novih radnika, a hiljadu i po radi u već izgrađenoj fabrici „Jura“ u Leskovcu. To definitivno pokazuje da je ova vlast nesposobna i nezainteresovana, rekao je Branislav Jovanović, lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu.

Bane-Banaa

On dodaje da se čelnici Grada nisu čak ni zainteresovali da realizuju ovu investiciju ni preko Beograda, niti preko Koreanaca koji su u Nišu, iako u gradu postoji prazna hala „Dajteka“, kako kaže, koju su mogli da daju besplatno i Nišlije dobiju nova radna mesta.

„Gradonačelnik Niša i Gradsko veće, odnosno oni koji su u veću zaduženi za privredu, su u predizbornoj kampanji obećavali nova radna mesta i investicije i novu industrijsku zonu. Vlada je obećala da će u raznim gradovima na jugu Srbije biti podizane industrijske zone kao mera pomoći Vlade Srbije, međutim od toga ništa. Predviđena je bila javna garaža iza pozorišta, takođe ništa, objašnjava Jovanović i nastavlja:

„Gospodin Perišić je obećao i fabriku kečapa, svečano je primio investitore iz Grčke, ali tu lokaciju je, na veliku žalost, zahvatio korov, pokazaćemo slike na sednici Skupštine Grada, pa ćete se uveriti i sami. Obećali su i fabriku vode, preko niškog JKP „Naisus“, koja će biti kobajagi otvorena, ali i od toga ništa.“
Jovanović kaže da nema ništa ni od prečišćavanja otpadnih voda.
„Jedino je Leskovac napravio deo postrojenja i pustiće u rad. Nema ništa ni od izgradnje deponije, jer je još uvek tender u toku. Kao što vidite ova vlast je uradila jedno veliko ništa – zaključuje Jovanović.

gradjanin.rs

5 Comments

  1. Kružni tok , na latinskom :“Circulus vitiosus“ !
    Koliko ih ima u Nišu /nemam pojma/ a mi ne možemo da izadjemo ni iz jednog ! I još se zahvaljujemo „g-dinu Jovanoviću“ , koji ih „sagradi“…. 348.kom , od 1996.g. pa naovamo…Toliko je i „stranaka“ promenio i uhlebio sebe !
    Tada su se „iznedrili“ pametni ,pa mnooogooo pametni , pa popametni i ovi pametni, nek si … /po leskovački/ ! Pun mi je k…ufer od pametni , popametni i najveće gradacije „pametnih“ !

  2. Ulice i bulevari su takvi da se samo Neša spona raduje..odakle rupe i neravnine na novim bulevarima, 70% para se mazne na rekonstrukciju i to je podatak agencije za borbu protiv korupcije.
    I jeste svi su jedno veliko sranje, samo drugi partijski dres, sve dok se pod zapošljavanjem podrazumeva trpanje partijskih kadrova na neproizvodna administrativna radna mesta imaćemo samo parazite po kancelarijama a ne radnike koji proizvode nešto konkretno.A gdin jedno veliko priznanje za kružne tokove, za to svaka čast

    1. To bas nije tacno da je sve isto samo drugo pakovanje. U mandatu prethodnog gradonacelnika je uradjeno 8 bulevara, preko 100 manjih ulica, 7 novih obdanista, 3 nove skole iz temelja, otvorene 4 nove velike fabrike i dogovoren Johnson Electric, itd. Kad ovi urade to isto onda ce biti samo drugo pakovanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *