Jovanović: Potrebno je da se formira tim za spas Niša

Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini grada Niša saopštio je medijima da će njegova odbornička grupa zatražiti smenu gradonačelnika Darka Bulatovića na sledećoj sednici Skupštine grada Niša.

Na narednoj sednici Skupštine Grada tražićemo smenu gradonačelnika Niša, jer je vrhunac bahatosti ove lokalne vlasti nabavka već legendarne „škode superb“, druge po redu, a četvrte od češkog proizvođača i sve za nepunih mesec dana. Automobili su sa najluksuznijom opremom, iako imamo domaći Fijat u kome se vozi Papa. Po nama je ovo dirigovana nabavka vozila, pošto se za to već hapse pojedini direktori javnih preduzeća. Dok predsednik države priča o svom skromnom životu u garsonjeri sa platom od 120.000 dinara, niški čelnici uživaju u luksuzu – kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad u Skupštini grada Niša.

Branislav Jovanović

On naglašava da pod hitno treba naći nova kadrovska rešenja koja bi bila na čelu Niša.

Treba da se formira tim koji bi činili kvalitetni ljudi, za spas grada Niša, koji bismo možda i mi podržali i dali šansu, ali ne bismo učestvovali, do narednih lokalnih izbora. Više se ne zna ni sastav Gradskog veća, a mnogim direktorima je istekao mandat ili su u v.d. stanju. Od pomoćnika gradonačelnika ni traga ni glasa, dok njegov zamenik putuje po Moskvi i zabavlja se, kako vidimo na društvenim mrežama. Grad tone u siromaštvo, a mladi beže sa željom da se nikad ne vrate“, objašnjava Jovanović u saopštenju prosleđenom medijima.

gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *