Jovanović: Vlast nam vređa inteligenciju

“Umesto da se bave dovođenjem investitora i otvaranjem novih radnih mesta, čelnici Grada otvaraju već izgrađene česme. Pa, počeli smo da se radujemo, ako gradska vlast zakrpi rupu ili otvori česmu. Sramota! Gradonačelnik Niša nam uporno vređa inteligenciju ovakvim i sličnim potezima“, kaže Branislav Jovaniović, lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu i dodaje da je za vreme njegovog mandata vest bila da je nova fabrika došla u Niš, da je izgrađena nova škola, obdabnište, asfaltirane ulice, izgrađeni novi mostovi.

Bane-Banaa
Branislav Jovanović

On je podsetio i da je Nebojša Krstić, tadašnji predsednik gradske opštine Medijana obezbedio Nišlijama 17 novih česama iz skromnog budžeta.

“Doveli smo u Niš šest novih fabrika, podsećam po ko zna koji put, jer je sramota za čelnike grada što se kite tuđim perjem. Izgradili smo pet novih mostova, obdaništa, škole, radili na razvoju turizma, a nismo delili vaučere, jer je naša deviza bil i biće: dela, a ne prazne priče“, naglašava Jovanović i pita gradsku vlast:

“Šta ste konkretno uradili za Niš, sem što ste nas obradovali po kojom zakrljenom rupom i česmom?“-napominje Jovanović.

A.K.

5 Comments

  1. Ovo za vređanje inteligencije si u pravu ali mi nešto nije jasno! Ne misliš valjda da ti spadaš u grupu inteligentnih ljudi! Ti si preteča i jedan od tvoraca mogućnosti da na vlast dolaze svakojake vucibatine!

    1. Brat od rodjenog teču : U pravu si , brate od tetke !
      Sve je počelo sa njima… zaludeše nas pričom koja nam je prijala ušima i evo sada gde smo … na dnu dna! Kakve li ćemo da izaberemo , strah me hvata, jer taman pomisliš od ovoga nema gore /mislim dole/ a ono …ima , ne oskudevamo,
      na žalost ! Da smo živi i zdravi , mi smo nebeski narod !

  2. Firme i stranke menjas ti svaki dan da vise ne znas ni sam da li si normalan, auto tvoj i stan tvoj od tudjih para sve si to kupio nisi zaradio, banano dovoljno je to da robijas ti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *