Jovanović: Zašto se štiti samo profesor iz Leposavića?

U prvi mah smo pomislili da je zameniku gradonačelnika Niša neko od studenata iz Leposavića, gde gospodin Banđur radi kao profesor, možda zapalio auto zbog toga što je bio strog i dao loše ocene. Međutim, on je munjevito reagovao i saopštio da je izbor direktora javno-komunalnih preduzeća u Nišu i njegova reakcija u medijima na to verovatno razlog za ovaj čin nasilja“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša reagujući na to što se za zamenika gradonačelnika traži policijska zaštita, kako čitamo u medijima.

On kaže da u celoj ovoj priči najviše začuđuje reakcija gradonačelnika koji traži policijsku zaštitu samo za gospodina Banđura, ali ne i za novog direktora JKP „Tržnica“ kome je takođe zapaljen mnogo luksuzniji automobil marke Mercedes.

I opozicija je nezaštićena, jer šta ako čelnici Grada, dok se obračunavaju potkače i nas nedužne da bi zavarali trag. Ne bi bio prvi put da niška opozicija u borbi protiv korupcije i kriminala bude kolateralna šteta. Nekada hapšenja, danas automobili“, objašnjava Jovanović.

On poručuje gradonačelniku Niša:

Gospodine Bulatoviću nije samo gospodin Banđur ugrožen u ovom gradu, neiskreni ste. Ugroženi smo svi, jer vi dobro znate da nisu samo ovi automobili goreli već i mnogo bitnijih ljudi iz grada, pa bi bilo bolje da ćutite ili da kažete građanima istinu.“

gradjanin.rs

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *