Jovanović: Zaustavite ludilo niških političara

Iako ništa nisu uradili na Panteleju, pa čak ni ulicu, od kako su došli na vlast, čelnici ove opštine, kako čitamo u medijima, jedu ribić u kajmaku, podvarak i punjene paprike, to valjda nemaju kod kuće, jagnjeće i praseće pečenje, juneći gulaš, pa sve to na kraju bedno zaslade baklavom i voćnom salatom. Sve su to ugovorili da krkaju u kafanama na auto putu Niš – Beograd bežeći od očiju javnosti grada. Građane Niša to košta preko million dinara, a pojedine Nišlije štede tako što svoje automobile umesto na benzin voze na korišćeni zejtin iz kafana, pa nam kolovozi sve češće mirišu na pomfrit i pržene girice, kako čujemo iz medija”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad“, u Skupštini grada, a u saopštenju koje je prosledio medijima.

Branislav Jovanović

Jovanović kaže da godinama govori o sistemskoj korupciji, nenamenskom i neracionalnom trošenju sredstava u niškom opštinama.

E, moji domaćini, vi pričate o promenama i boljem životu, sram vas bilo! Kako se ne zagrcnete kad znate da vam građani gladuju i beže iz Niša. Smatram da su to izmišljene tvorevine koje nemaju svrhu. Odgovorno tvrdim da se nikada ranije nije dešavalo ovo što se sada dešava sa kadrovima vladajuće stranke u gradskim opštinama”, tvrdi on.

On podseća i da je u njegovo vreme Opština Pantelej bila veliko gradilište.

Mi smo gradili bulevare, halu “Mika Antić”, na desetine ulica, obdaništa, nismo sedeli po kafanama i lupali službene automobile. Ne mogu da nam pronađu ništa nečasno, pa čak ni kafanski račun ni u jednoj opštini niti gradu, zaključuje on.

gradjanin.rs

 

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *